Vrijdagmiddag

Het gros van Nederland zal nu onderhand wel denken: “weekend!!” Wat een lekker gevoel is dat hè?! Je verheugt je op je afspraken van het weekend, je hebt zin om naar de kroeg te gaan om lekker te borrelen met je vrienden/dinnen, daarentegen is er ook nog een hele mand was die op je wacht, wacht je bed op verschoonbeurtje en moeten er misschien boodschappen gedaan worden.

Wat een fijn gevoel … dat het bij mij niet allemaal maar in het weekend gepropt hoef te worden. Heel vaak stond ik al stijf van de stress omdat ik wist wat er allemaal op de agenda stond. Ik probeerde maar 1 ding per weekend te plannen, wat eigenlijk onmogelijk was, omdat we heel veel mensen om ons heen hebben. Dus stiekem stonden er weleens 2 of 3 afspraken gepland. Totaal geen rust en om uiteindelijk weer op je werk te komen met een accu van 10% tot 20%.

Maar nu hoef ik niet meer te plannen, omdat de druk weg is van het werk. Ik plan wel als wel afspraken hebt, maar het hoeft allemaal niet meer zo en wat heel belangrijk is, dat op kan staan en eerst eens kijken hoe ik mij voel, ipv al de verplichtingen die van werk kwamen, maar ook die ik mijzelf oplegde.

Vrijdagmiddag, ik voel het nog steeds, het weekend staat voor de deur. Manlief is vrij en kunnen we leuke dingen doen, want het is weekend en wat deed ik vaak op vrijdagmiddag? Er gaat zo een flesje Red Dragon open!! Ik ga lekker een glaasje rode wijn drinken met manlief en vieren we het begin van het weekend. Daarna staat er een heerlijke pasta stoofschotel op het menu. Wat een bofferd ben ik. Ik ben gelukkig en dat mag de hele wereld weten!!

Heerlijke rode wijn

 

 

 

2 gedachtes over “Vrijdagmiddag

  1. Wat heerlijk als je dat kan zo zonder stress in het weekend moet ik bijna altijd werken en de avonden ook tot 24.15 voor mij is het weekend als ik 2 dagen achter elkaar vrij ben.

    Like

  2. Ik ben “gedwongen” een bofferd 😉 en iedere keer kan ik meer genieten!

    2 dagen vrij = weekend….als je dat hebt, lekker genieten en dingen doen waar je energie van krijgt, naast je huishoudelijke taken dan 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s