Sunny Sunday

Vanmorgen, 08.00 uur, ik doe vroeg mijn luiken open zo op de zondag. Geeft niet, want ik schuif mijn gordijnen een beetje opzij en ik zie een terras met een klein wit laagje, ook zie ik de heldere blauwe hemel en ik denk: “YES!!!” Dat zijn de winterse dagen waar ik naar verlang, niet dat grauwe en dat regenachtige, maar goed niet zeiken, want het weer is best goed zo in Nederland.

Ga lekker uit bed, maak een Mugcake … Mugcake?? Denk jij … ja een Mugcake. Een heerlijk mini cakeje maar nu met appel. Benieuwd naar het recept?? klik hier
Anyway, ik zit tegenover manlief te ontbijten en ik zeg: “ik wil naar buiten, de kou in!!” Helaas had manlief andere plannen en dat wist ik. Ik bel mijn moeder, voor haar is het ook goed weer voor haar longen.

Eerst ga ik mijn “groene risotto” maken. Ik vind het fijn om alles te klaar te hebben in de ochtend zodat ik in de avond niet zoveel meer hoeft te doen aan het avondeten. Ik drink straks liever een wijntje met manlief. Weer nieuwsgierig naar het recept? klik hier Het wordt een heerlijke wandeling in het bos, ik ben bijna 2 uur van huis weg, maar ik heb het niet 2 uur gewandeld, maar toch. Heerlijk, vitamine D op het bolletje, genieten van de natuur, hoofd leegmaken en ik voel me daarna rete-fit!!!


Nu hoef ik helemaal niets meer, dus ga lekker achter mijn laptop zitten, beetje bloggen, beetje recepten uitzoeken, samen … jij en ik … samen …. met een kopje Double Green thee. De kat ligt te spinnen in haar mand, de muziek is uit en ik geniet van de stilte. Heel gek, vroeger kon ik dat niet, ik moest altijd geluid om mij heen hebben. Ik hoor alleen mijn tikkende vingers over het toetsenbord glijden. Even helemaal niets, totdat manlief thuis komt. Dan gaat de radio aan en komt de soulmuziek uit de boxen. Een zondag, die in balans is, een zondag waar ik van genieten kan, een zondag … een zondag wat mij het ultieme zondaggevoel geef! Blijf zondag, blijf!

Een gedachte over “Sunny Sunday

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s