Blue Monday

Ik voel me keigoed, ik voel me keigoed!! Ja op “blue Monday!” Het schijnt dat deze dag de deprimerende dag is van het jaar.  Is het niet “licht blauw lucht met een zonnetje Monday?”

Stel je voor dat het wel zo is, dan kan ook denken: “lekker, begin van het jaar en we hebben nog 348 dagen van dit jaar om er iets moois van te maken!” Het is heerlijk weer en vooral gezond weer, daar krijg ik energie van. Waarschijnlijk met de rest van de mensen in Nederland.

Waarom is het dus geen blue Monday voor mij??
– ik heb het bloggen weer ontdekt en ik vind het toch leuk!!
– ik eet lekker gezond en vooral energieke recepten
– ik heb lekker geslapen en dat pakken ze niet meer af
– ik kijk naar buiten en wordt vrolijk van de lucht
– mijn auto had schade, wordt gemaakt en rij nu in een nieuwe Twingo
– ik ga zo lekker wandelen, ik en de natuur, heerlijk

Ik heb een boomstam serveerplank gekocht vorige week, maar tijdens dat ik deze uit de auto haalde, viel deze op de grond en was het gedeelte van het schors eraf. Weggooien?? Nee!! Opknappen? Ja!! Ik ben deze nu aan het verven en jullie krijgen vast het resultaat te zien, als deze is gelukt haha.

Ik heb het nog niet zo slecht op Blue Monday!! Ik ben eigenlijk een geluksvogel! En jij??

Een gedachte over “Blue Monday

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s