Aardappel met rozemarijn & knoflook

Ziet dat er lekker uit of ziet dat er lekker uit???
Ik maak dit vaak in de ochtend, zodat de kruiden lekker kunnen intrekken in de aardappels. Zin in iets anders als gewone aardappels? Hierbij het recept.

Ingrediënten per persoon
– 200 gram aardappels rauw
– 2 rode uien
– 2 teentje knoflook
– 5 ml olie (ik heb truffelolie gebruikt)
– rozemarijn, peper en zeezout naar smaak

Ik vind aardappel met schil heerlijk als het zo uit de oven komt, dus ik kies ervoor om de aardappels niet te schillen. De aardappels boen ik schoon en kook ik 10 minuten. Ondertussen snij ik de uien en de knoflook, allemaal grof.

Je pakt een ovenschaal en snijdt de aardappels in grove stukken, daaroverheen de uien, knoflook, rozemarijn, peper en zeezout. Je roert de olie (naar keuze) er doorheen en ze zijn klaar om in de oven te gaan! Je oven verwarm je voor op 200 graden en 20 minuten in de oven. Schep de aardappels een keer om tijdens je bereidingstijd en je hebt een smaakvolle en gezonde aardappel. Ik eet hierbij salade bij met kipfilet.

Enjoy!!

aardappel anders 😉

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s