Creatieve woensdag

Hoppa, het briefje van de neuroloog is in de pocket! De huisarts gaf mij eigenlijk meteen gelijk … zucht … ik snap eigenlijk niet dat hier eerder aan gedacht is, na 1,5 jaar. Anyway zij is weer een stapje verder.

Ik heb mijn weblog doorgegeven aan mijn neuropschyologe en ik kreeg een dik compliment van haar. Haar vraag was of zij mijn site aan de aandacht kon brengen aan haar collega’s en mensen die hersenletsel hebben. Katsjing!!! Grote veren!!! In mijn kont!! Ik voel ze nog steeds. Super, natuurlijk doe ik dit vooral voor mijzelf, maar ook om mensen te inspireren en stimuleren op de positieve manier.

Vandaag een dagje vol met creatieve bezigheden in de keuken. Er staat onder andere bananenbrood, salade met kipfilet en aardappels met rozemarijn & knoflook op het menu. Ik vind dit heerlijk, ontspannend ook. Beetje rust/activiteit, zie de blog van gisteren. Tevens ben ik ook bezig met een spiegel (kleine) om die van oud naar nieuw te maken. Deze wordt zwart i.p.v. antiek goud. Afwisselend met een stukje wandelen, boodschapje doen en een uurtje liggen. Is de dag alweer bijna voorbij en beginnen we aan de avond. Retesnel gaat ie weer!

Ik zal het recept  van het bananenbrood en de aardappels vanavond plaatsen, dus je krijgt straks nog 2 berichten, als je me volgt. Volg je me nog niet???? En wil je dat?  klik hier en schrijf je in aan de rechterkant waar “wil je herzenspinsels volgen?” Je wordt dan op de hoogte gehouden van mijn weblog: “Herzenspinsels!”

Fijne avond en liefs,

Sjanie

3 gedachtes over “Creatieve woensdag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s