De uitslover

Vanmorgen, 07.15 uur, 4 andere mensen….4 andere mensen die denken: “als ik nu even een uurtje ga, kan ik van het weekend wel weer een extra wijntje drinken!” 4 mensen + 1 en die ene .. dat ben ik!

Er loopt een iets wat te oude man, met een muts. Tsja wat denk ik dan? Een oude hipster! Aan de andere kant zit een jonge jongen, zijn armen te trainen en kijkt onzeker om zich heen, want zijn spierballen moet hij nog kweken. Een jongedame is druk bezig om haar calorieën te verbranden op de crosstrainer en daarnaast fiets een oudere meneer op de hometrainer.

Wat een rust, alhoewel rust … uit mijn oordopjes komt house muziek en ik sport op de maat en geloof me dat is best snel. Heerlijk, geen mensen bij de sportschool, ik en mijn muziek, met de vier overige mensen natuurlijk. Wat een stelletje uitslovers, zo op de vroege vrijdagochtend. Thuisgekomen maak ik een stevig ontbijt en genietend kijk ik naar buiten, ik kijk naar de heldere blauwe lucht. Vanmiddag nog maar een rondje wandelen als het weer niet veranderd. Benieuwd naar mijn ontbijt? klik hier

Het is nu 11.15 uur en mijn ogen zijn al open vanaf 05.15 uur, dat heb ik soms, slechte nachten en vooral te vroeg wakker zijn. Gisteren bij een vriendin geweest met haar kleintje, gekletst, gewandeld en thuis gekomen lekker gelegen. Dus ik dacht maar zo, een mooie balans van de dag. Mijn hoofd zegt iets anders.

Vandaag lekker in en om huis, mijn avondeten heb ik al voorbereid en zal vanavond het recept plaatsen. Voor jullie misschien iets nieuws, maar het is één van onze favoriete recepten. Wat zal ik eens gaan doen vandaag?? Bakken? Spiegel afmaken? Administratie doen? De keuze is reuze!!

Geniet van je dag!

Liefs,
Sjanie

4 gedachtes over “De uitslover

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s