Mugcake bosbessen 

Verslaafd aan de Mugcake!!! Deze is ook voortreffelijk 😊

Wat heb je nodig?

  • 1 ei
  • 20 gram havervlokken 
  • Handje bosbessen
  • 5 Mg honing

Ik doe dit allemaal bij elkaar en zet er even de staafmixer op. Daarna kan dit in een schaaltje of kop. Zorg ervoor dat je kopje of schaaltje groot genoeg is, want anders gaat dit erover heen. 3/4 ong gevuld! Magnetron op 700 watt, 3 minuten erin, voila en je hebt een lekker ontbijtje. Lekker met kwark of Griekse yoghurt erbij.

  

Een gedachte over “Mugcake bosbessen 

  1. […] Wat een rust, alhoewel rust … uit mijn oordopjes komt house muziek en ik sport op de maat en geloof me dat is best snel. Heerlijk, geen mensen bij de sportschool, ik en mijn muziek, met de vier overige mensen natuurlijk. Wat een stelletje uitslovers, zo op de vroege vrijdagochtend. Thuisgekomen maak ik een stevig ontbijt en genietend kijk ik naar buiten, ik kijk naar de heldere blauwe lucht. Vanmiddag nog maar een rondje wandelen als het weer niet veranderd. Benieuwd naar mijn ontbijt? klik hier […]

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s