Toos Blogloos

Yeah, het is alweer dinsdag! Ik werd wakker en had veel inspiratie om te schrijven. Wat denk je? Internet ligt eruit … gelukkig weet ik wel wat ik dan moet doen en ik heb een uur zitten hannesen en toen dacht ik: “misschien is er wel een storing?!” En dat bleekt zo te zijn, internet en bellen. Bah, ik wilde juist gaan schrijven 😦

Het vervelende is, dat mijn mobiele aanbieder op ons nieuwe adres geen voldoende dekking geeft. Voor 3G of bellen moet ik dus naar buiten, dus ben vandaag Koos TelefoonLoos/InternetLoos/BlogLoos! Dat weerhoudt mij niet van schrijven, want ik ben nu lekker mijn hersenspinsels aan het schrijven in Word en zodra ik weer contact hebt met de buitenwereld, vooral jullie mijn lieve blog lezers/lezeressen, zal ik dit gewoon plaatsen.

Anyway het waren weer dagen vol gezelligheid, bezoekjes hier, bezoekjes daar, wijntje hier en hapje daar. Dus nu weer over tot de orde van de dag en dat betekent gezond & energiek eten, bewegen en mijn rust even pakken. Vanmorgen een lekker, stevig ontbijtje gemaakt! Benieuwd wat dit was? klik hier en oh ja om in de “geitenkaasmood” te blijven heb ik vanmiddag ook een salade gemaakt klik hier en nee, ik ben zelf nog geen geit 😉

Overmorgen vertrekken we naar het mooie Groningen, een soort stedentrip in eigen land. En ja, we gaan naar de David Bowie expositie. Leuk zeg en ik heb er helemaal zin in. Vandaag heb ik mijn spiegel afgemaakt, deze was goud en ik heb het zwart gespoten. Ligt nu netjes te drogen op een doos en als deze droog is, kan manlief het ophangen. Boven de spiegel heb ik een hert gekocht euh .. een hertenkop. Beetje met de tijd meegaan 😉

De komende 2 dagen hou ik mij lekker rustig, gewoon om op te laden, wat uit te rusten en voorrusten. Vroeger denderde ik gewoon door, totaal over mijn grenzen heen en daardoor werd ik vaak ziek. Ik ben er van overtuigd dat geest en lichaam samenwerken, want nu dat ik mijn rust pak tussendoor, ben ik dus geen een keer ziek geweest. Stoppen met werken, was de beste beslissing ooit! En ik geniet van deze beslissing!

Nu klaar voor iets nieuws, bloggen, inspireren, stimuleren en dat geeft mij voldoening. Van een negatieve ervaring, iets positief maken en geloof me dat heeft wel een paar jaar geduurd voordat ik hier ben gekomen. Vanavond eten we spinazie met zalm, een lekker en snel recept. Deze zal ik morgen plaatsen. Ik voel me happy!!! Geniet van je avond dag!

Liefs,

Sjanie

Een gedachte over “Toos Blogloos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s