De hort op

Nieuwe volgers van mijn site “Herzenspinsels” van harte welkom! Leuk zeg! Hieronder een blog, dat een typisch man versus vrouw verhaal is,als je een paar dagen weggaat of op vakantie gaat. Leuk om het zo eens op te schrijven. Het is een beetje echt en een beetje fictie.

Hij en zij besluiten om een paar dagen weg te gaan, zij regelt het hotel en zorgt dat de bevestiging is geprint. Zij maakt een paar dagen van te voren een lijstje van dingen wat zij niet moet vergeten. Zij zorgt ook voor drinken, wat eten en wat lekkers voor onderweg. Zij zegt tegen hij: “schat, jij moet echt je grote sporttas mee hebben” en waarop hij reageert: “het kan toch allemaal in het kleine koffertje?” Lees: een koffertje wat je mee mag nemen als handbagage in een vliegtuig. Zij reageert meteen; “hallo, mijn zwarte laarzen gaan mee en als die erin zitten is het koffertje vol!”

Een dag van te voren gaat zij haar kleren klaar leggen en zorgt voor wat combi’s want ze wil wel iets te kiezen hebben én wil ook niet teveel meenemen. Althans dat probeert ze! Ze gaat haar lijstje af; reserveringen printen, medicijnen klaarzetten, paracetamol voor als er onverwachts een kleine kater opspeelt in de ochtenden, toiletspullen bij elkaar sprokkelen etc. Dan kijken of het in de koffer kan? Ja dat kan en ja de koffer kan dicht! Koffer weer gedeeltelijk uitpakken, want anders gaat de blouse en de broek in de kreukel.

Een vrouwentafereel is ook dat zij zich probeert extra mooi te maken. Ze behandelt haar gezicht extra goed, verft haar wenkbrauwen en wimpers, epileert de wenkbrauwen en neemt een maskertje. En 10 minuten in de relaxmodus, want dat maskertje moet inwerken. “Oh nee” bedenkt ze zich “ik moet tampons en maandverband in mijn koffer doen” weg relaxmodus, hup ze staat op want misschien vergeet zij het wel.

Morgen de dag van vertrek, hij en zij hebben er zin in. Hij staat op pakt 2 boxershorts, 2 paar sokken, 1 jeans, 1 trui en een overhemd uit de kast en doet dit in zijn inmense sporttas. Hij pakt zijn toiletspullen bij elkaar en dat is niet meer als een flesje doucheschuim, zijn tandpasta en zijn tandenborstel. “Lief” vraagt zij: “vergeet je, je luchtje niet?” Hij stopt dit nog in zijn toilettas en scheerspullen neemt hij niet mee, hij scheert zich op de ochtend van vertrek.

Zij maakt de broodjes klaar, haalt het drinken uit de koelkast en stopt het in een tas. Zo klaar voor vertrek! Morgen gaan we echt weg .. ik heb er zin in, leuk en nu ga ik eerst mijn schoonheidsslaapje doen, misschien helpt het nog wel wel 😉

Liefs,

Sjanie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s