On route 

Bijna 40 kilometer en zitten bij Amersfoort. Het zonnetje schijnt en manlief zit naast me. Hij rijdt ons naar het Noorden, want we gaan een paar dagen Groningen ontdekken. Een stedentrip in eigen land, veel zin in. Kaartjes voor de David Bowie expositie en dat is in het Groninger museum.  

Sjanie in de auto
 
Ik kom erachter dat ik m’n oordopjes ben vergeten…ze zitten 2 paar in de andere tas die ik overgepakt heb. Oordopjes denk jij? Ga je party machen? Iedere keer probeer ik een feestje van te maken maar die oordopjes zijn om de achtergronden geluiden te dempen. 
Ik kan mij dan concentreren op het gesprek wat ik voer, zonder oordopjes komen de geluiden harder binnen en zijn m’n oordopjes ook per preventie voor overprikkeling. We rijden niet meer terug dus onderweg maar een setje kopen. Komt goed!! 
Ik ruik de koffie al .. in Zwolle! In Zwolle gaan we stoppen, rondje lopen, bakkie doen en dan op naar Groningen. 
Liefs, 

Sjanie 
 

Een gedachte over “On route 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s