Kater

Goedemorgen lieve lezertjes!! Het is even een poosje geleden dat ik heb geschreven, maar ik had even geen inspiratie. Manlief en ik hadden een grote kater en nee niet van de drank, maar hij is boventallig verklaard.

Schrik, paniek, slapeloze nachten, boos en ook wel een beetje: “en nu??” De eerste nacht zag ik ons alweer verhuizen, want wij wonen echt net in een nieuw appartement. Sjanie, je denkt 10 stappen verder, niet doen! Denk stap voor stap!! Laat je niet kisten, je doet het juist zo goed nu. En weet je? Het afgelopen jaar heb ik zoveel geleerd en daar ben ik  nu zo blij om. Ik ben sterk en daarom kan manlief steunen, omdat ik zelf goed in mijn vel zit.

In eerste instantie werd ik boos, mijn manlief die 9 jaar zo hard heeft gewerkt, 3 dagen ziek is geweest, altijd heeft overgewerkt en kreeg dus afgelopen maandag keihard de welbekende “zak!” Ik vind het sneu voor hem, maar toch is dit een moment waar ik, voor hem en ook voor mijzelf positief wil blijven.

Ik help hem waar hij hulp bij nodig heeft en voor de rest moet hij dit verwerken, een plekje geven en kijken wat hij wilt. Om nu paniek te gaan schieten en hup hup naar een andere baan gaan, is niet reëel. Eerst rust in de tent, dingen op een rijtje zetten en dan heeft hij straks weer energie, frisse moed om aan iets veel leukers te beginnen.

En ik … ik laat hem even, ik laat hem even zijn ding doen want merk dat dit niet in de koude kleren gaat zitten. Mister Binnenvetter maar gelukkig heeft hij ook gepraat met mensen en dat is goed. En ik? Ik heb alles op een rijtje gezet, qua financieel en ja we kunnen voorlopig vooruit. Ik moet het zien, ik moet het visueel zien wat er nu aan de hand is. Dit stelt mij gerust en uiteraard hem ook.

En oh ja, Groningen was te gek!! Daar hebben we lekker van genoten,! En dat, nee dat pakken ze niet meer van ons af. 2016 is niet heel goed begonnen, maar misschien ook weer wel. Tijd voor iets nieuws, waar oude deuren dichtgaan, gaan er weer nieuwe deuren open.

Vanmorgen begonnen met een lekker ontbijtje klik hier.
Waar ik blij van wordt dat ik niet in de rol van “emotie eter” ben gaan zitten, heeft totaal geen zin, maar daar neig ik altijd naar. Ik wil en blijf gezond eten!!!

Ik wens je een fijne, helaas regenachtige, donderdag toe.

Liefs,

Sjanie

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s