Rood fruit, yoghurt & geitenkaas

Begin van de dag, het begin van de dag is het verstandig om op te staan met een stevig ontbijt. Dit voorkomt “snaai aanvallen!” Ik heb het echt ontdekt, de combinatie van yoghurt en geitenkaas. Hieronder mijn 3de variatie. De andere twee vindt je hier: klik hier en klik hier.

  • 200 ml biologische yoghurt
  • 2 plakjes geitenkaas
  • 20 gram havervlokken
  • rood fruit (diepvries)
Je doet de yoghurt in een diep bord en daaroverheen de havervlokken. Je doet de plakjes geitenkaas in brokjes en strooit dit eroverheen. De topping is rood fruit, net zoveel wat je lekker vindt. Heerlijk verwenontbijt en lekker snel klaar. Enjoy!

 

img_3860
Yoghurt, geitenkaas & rood fruit

 

 

Een gedachte over “Rood fruit, yoghurt & geitenkaas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s