Vandaag is rood …

de kleur van de liefde! Het is vandaag Valentijnsdag, bijzonder en juist geheim als je een aanbidder hebt. Valentijnsdag is uit zijn verband gerukt, want óók veel geliefdes van elkaar, verwachten een kadootje.

Iedere dag is toch een dag dat je van je geliefde houdt?? Iedere dag is een dag dat je een bosje bloemen mee kan nemen? Het is zondag, dus geen winkel open op zondagmorgen en ik .. ik verwacht niets, omdat het net zo’n dag is in het hele jaar dat ik van manlief houdt en dat werkt visa versa 😉

Het regent, geen zonnestralen, maar het miezert en het is grijs. Laten we er dan met elkaar wat moois van maken, want het weer hebben we geen invloed op, wel op ons humeur en wat je van je dag gaat maken.

Toch trotseer ik straks de regen, want wij mogen een portie sushi ophalen bij een vriendin, dus even wandelen in de regen. Dan voel je dat je leeft en tevens vinden wij sushi ook erg lekker, dus ik waag het er strakkies op.

Ben wel begonnen met een heerlijk Valentijnsontbijtje? Waarom dat dan weer wel denk je? Gewoon omdat ik, naarst dat ik heel veel van manlief hou, óók van mijzelf houdt en dat moet je koesteren. Een energiek en rood ontbijtje, daar kom ik de zondagochtend wel mee door. Benieuwd?  klik hier

Liefs van jullie Valentina,

Sjanie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s