Gezond weer

De titel van de blog heeft 2 betekenissen:

  • het is “gezond weer”
  • ik voel mij “weer gezond”

Het heeft  weer even geduurd, vandaag mag ik zeggen, ik ben weer fit en kan alles weer zonder dat het zweet me uitbreekt. Wij hebben een prachtig wandelgebied, pal naast ons huis. Bofferds zijn wij!!! Zeker met dit weer, trekken we de wandelschoenen aan en gaan we op pad.

Van elke kijk, zie je een ander plaatje. Je hoort de vogels kwetteren en vliegen boven je heen. Daarentegen is er ook een geluid wat uit een bouwvakradio schalmt, wat oh ja, er wordt ook nog gebouwd. Toch komen de vogels boven het geluid uit van de radio en de zingende bouwvakkers. Heerlijk de natuur!

Een stuk gewandeld om de plas, zuurstof pikken, hoofd leegruimen, jezelf fit en energiek voelen. Het zijn mooie dagen en daar maak ik gebruik van. Ik hou van dit weer en ga het liefst veel naar buiten, dus aan de wandel. En tevens schiet ik plaatjes … zoals deze:

IMG_3953
Rondje plas

Manlief is buiten op het terras aan het werk en ik heb straks lekker in de keuken gestaan. De taken zijn weer ouderwets verdeeld. Een lekker gezond gerecht gemaakt en deze zal ik straks weer plaatsen op mijn blog. Morgen een dagje chillen met onze blote billen, want we gaan naar sauna. Daar laad ik altijd goed van op en kijk er naar uit om morgenavond heerlijk rozig in mijn bed te liggen.

Ga ik nog iets bakken of even op bed liggen? Ben eigenlijk al bezig vanaf 8 uur dus het is slim om even te gaan liggen … bakken komt wel weer. In het kader van “rust, activiteit” is dit de beste keuzen. Dus snurk, zzzzzz, de batterij even opladen. Fijn zeg, dat ik deze keuzes kan en mag maken! Tot blogs!

Liefs,

Sjanie

Een gedachte over “Gezond weer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s