Lichaam & geest

Tsja, weer even m’n “oude Sjanie patronen” herpakt afgelopen week. Niet goed, ben gewoon weer snotterig, keelpijn, hoesten en vooral ontzettend moe. Waarom zeg ik geen afspraak af? Is het om mezelf te treiteren? Of is het weer meer: “niet zeiken, gewoon doorgaan?” 

Dat laatste is het….weer een onrustige nacht gehad, zakdoekjes, neusspray en fishermans liggen verspreid over m’n nachtkastje. Gistermiddag storte ik in, heb 2 paracetamols weggetikt en ben gaan slapen. Vrijdagavond, een verjaardag op de planning en de vorige keer ben ik ook al niet geweest. M’n gedachten gaan van hot naar her, want om thuis te blijven is wel het slimste. Toch kleed ik me om en rijden we naar de verjaardag. Bij de voordeur doe ik m’n oordopjes in, lawaai, kop loopt over, maar ga toch naar binnen. Een glas wijn, smaakt me niet en we zijn 2 uurtjes gebleven en naar huis gereden. 

Onrustige nacht gehad, ijsklontjes gepakt om m’n keel te verzachten, de tuut neuspray heeft 3 keer m’n neus bereikt en ik ben weer een pak zakdoekjes minder. Wel een paar uurtjes gepakt maar onrustig en waarschijnlijk vet overprikkeld. Vanmorgen gaan m’n ogen open en besluit om een beddag te houden en als het nodig is, morgen ook. Geen afspraken, even helemaal niets. Wil dinsdag weer fit zijn en dat red ik, als ik nu pas op de plaats neem! Ik heb het niet goed aangepakt deze week en wil me herpakken, eerst rust…..even rust een paar dagen.

Net een douchje gepakt en ik pak een klodder dampo en smeer het op m’n borst. De waterkoker staat aan voor thee en een kruik. Ik wil weer goed voor mijzelf zorgen, ik kan dat, maar was het even kwijt. Ach, ik ben ook maar een mens en wil soms even m’n hersenletsel vergeten, doen alsof het er niet is en gewoon meegaan met manlief, doen wat mensen van m’n leeftijd doen. Daar ga je Sjanie, hop met je neus in de boter, au wéér tegen dezelfde steen. Ben er weer klaar mee, klaar voor herstellen & herpakken! Fijn weekend! 
Liefs,

Sjanie 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s