Doosje geduld 

“Hallo huisarts” vanmorgen 09.10 uur, ben nog steeds benauwd en vooral s’avonds als ik lig en oh ja, ik hoest dan zo erg dat ik bijna moet overgeven.” Alles is gecontroleerd, geen longontsteking, wel een infectie. “Ik schrijf je wel wat hoesttabletten voor, zodat je de nacht doorkomt, het is een hardnekkig virus wat nu speelt en goed uitzieken.” Haar witte gezicht spreekt boekdelen en vraagt: “huisarts kunt u misschien ook een doosje geduld voorschrijven?” De huisarts begint te lachen: “een doosje geduld kan ik niet voorschrijven, wel een zak fruit!” Daar doet ze het voor! 

Ik vind het nog steeds lastig om dingen te scheiden, vermoeidheid van m’n NAH of gewoon van iets anders. Het duurt ook weer wat langer als normaal en ben ook moe van het hoesten. Iedere dag wat beter, maar gaat me niet hard genoeg. Geduld, geduld, geduld! Waar te koop? 😊

Dag 2 van mijn 50 days off green happiness zit er bijna op. Verrassende gerechten gemaakt, gegeten en het was lekker. Manlief 150 gram hamreepjes & geraspte kaas bovenop zijn avondeten en hij was ook tevree. 

Day 2 – 50 days off green happiness
 
Morgen mag de week weer doormidden…wat gaat het snel! Fijne avond lieve lezertjes! 

Liefs, 

Sjanie 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s