Vrolijk Pasen

Zo……even zitten, m’n oefening “3 minuten adempauze” gedaan, even voelen, even energie opdoen en vooral even helemaal niets. Genieten van het Paasstukje wat lieve mams heeft gemaakt.


Ik hou van feestjes en borrels, dan komt mevrouw Plan wel weer even om de hoek kijken. Een dag zoals vandaag moet ik wel plannen en vooral “niets” plannen de dagen ervoor en minstens een dag erna. De dagen ervoor, voor lekkere dingen op tafel kunnen zetten op eerste Paasdag maar ook wat meer m’n rust pakken als ik dat nodig hebt.

Er staat Italiaans op het menu, voor mij vega en voor onze ouders & Rene niet vega. Gaat super lekker met m’n “50 days off green happiness!” Dag 21 vandaag, ik ga wel vandaag wat cheaten en morgen weer in het gareel.

Ik heb, ondanks een paar slechte nachten, energie. Niet vol, maar voel mij fitter. Misschien is dit wel remedie om mijzelf fit en energiek te blijven voelen. Wil niet zeggen dat ik 100% vega wordt want ik hou van een stukje vlees of vis. Daarentegen mis ik het nog niet….wel de parmezaanse kaas over m’n pasta of risotto maar dat terzijde 😉

Ik heb zin in vandaag, gezellig en kan m’n kookkunsten presenteren. Is echt m’n ding, was het al, maar wordt steeds meer en meer! Vrolijk Pasen lieve weblog lezertjes en pak tussendoor je momentje van rust….is voor iedereen goed. Geniet van het moment!! Ik ga het doen samen met manlief!

Liefs,

Sjanie

4 gedachtes over “Vrolijk Pasen

 1. Hoi Jeanette

  Hier een klein berichtje van mij.

  Goed van je zeg! Jouw bewustwording om je energie zo goed mogelijk te verdelen! Dat het niet altijd zo makkelijk gaat? begrijp ik.
  De mooie uren pakken met je kookkunst zodat je lekkere dingen creëert op tafel. En dan fijn met je familie bijelkaar zijn. De mooie momenten pakken!

  Fijne Paasdagen nog,

  Angelien

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s