Mijn held

Jaaaaaaaaaaa!!! Ik mag het wereldkundig maken. Mijn held, mijn manlief heeft een baan!! Manlief is vandaag weer aan het werk gegaan en nu begint ons normale leventje weer. Dit was zijn tweede sollicitatiegesprek, nadat hij “de zak” had gekregen bij zijn oude werkgever. Het is dichtbij huis, een nieuwe uitdaging en ik gun het hem zo erg.

Aan de ene kant, wordt ons leven weer normaal en gezond, maar zal het wel missen. Ik kon de hele dag lullen met hem haha. Maar goed net zodat het een verandering was toen hij “ineens” op de bank kwam te zitten, is dit ook weer een verandering. Een NAH-er houdt niet zo van verandering. Alhoewel dit bekend was van te voren en toen hij op de bank kwam te zitten, ging hij in de ochtend naar het werk en was hij diezelfde ochtend ook weer thuis.

Hier kon ik me op voorbereiden dus ik denk dat dit gaat schelen. We gaan het meemaken en ik ben super trots op hem! Hou van je!! Anyway, over tot de orde van de dag, zo zon en zo regen ………. gisteren scheen de zon volop en leek het net een vervroegde zomerdag. Vandaag is het weer herfst, “welcome to Holland” het land van de extremen.

Het gaat goed met mijn “50 days off green happiness”en raak er steeds meer van overtuigd wat goed en energiek eten doet met mijn energiepeil. Ik zou niet altijd veganistisch willen eten, want ik hou vooral van een stukje kaas, het vlees mis ik niet eens, maar een geraspte kaas over mijn pasta vind ik wel erg lekker. Er zijn al wat kilootjes af en belangrijk is dat ik me goed voel, ik voel me energiek, ik voel me fit.

Afgelopen zaterdag weer sinds tijden de stad in geweest, biertjes gedronken en gisteren een hele grote patat gegeten!! Vandaag weer het boek volgen en mijn lichaam is gereset laten we maar zeggen. Als ik uit ben geweest, heb ik echt een paar dagen watten in mijn hoofd, zorg ik dat geen afspraken heb en zorg ik dat ik rust om mijn koppie heb. Oké dat laatste wel behoefte aan, maar ik ben alleen maar een beetje moe. Misschien komt het door mijn levensstijl van eten.

Ik heb een interview gehad van een student psychologie en ik hoop dat ik daarbij een steentje bij kan dragen door NAH meer kenbaar te maken. Het is fijn om dit te doen, iets wat een negatieve ervaring is geweest om hier iets positiefs van te maken. Vandaag is het maandag en is gebombardeerd tot “Sjanie dag!!” Sjanie dag betekent, niets moet, alles mag en dat is een heel lekker gevoel. Er zit een wasje in, ik ben lekker aan het bloggen, wat lezen op internet, misschien een filmpje kijken, vanmiddag lekker eten maken voor vanavond en manlief opwachten. Love it.

Fijne maandag lieve webloglezertjes! We maken er weer een fijne dag van.

Liefs,
Sjanie

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s