Miauw, miauw, miauw…

Tsja …. sommige stellen óf alleenstaande vrouwen óf alleenstaande mannen hebben een kind waardoor ze nachtelijke escapades hebben met hun kind. Misschien heb je 2 kinderen óf misschien wel 3, waardoor je continue uit je slaap wordt gehouden. 

Wij hebben een ander “terroristje” genaamd Dumpy. Dumpy? Denk je? Dumpy is onze poes en sinds dat zij een paar keer op het terras heeft vertoefd, wil ze iedere keer het terras op. En vaak in de nacht. Mensen die onze poes kennen, weten dat zij gigantisch kan miauwen en dat doet ze. Met volle kracht, nachten lang, een zeik “miauwende” poes. Ja, hè hè, zou gek zijn, als ze ging blaffen. ☺️

Afijn….en nu? We kunnen moeilijk de deur van het terras open laten staan, want de nachten zijn nog niet zo warm. Mevrouw ligt dus wel de hele dag te slapen, dus m’n missie is om haar iedere keer wakker te maken, zodat ze ze vanavond doodmoe is. Kijken of het helpt….nu ga ik zelf eerst een tukkie draaien. 

Liefs,

Sjanie 

De ontschuldigde

2 gedachtes over “Miauw, miauw, miauw…

  1. Hoi Jeanette

    Wat dacht je van een kattenluikje? Dan kan Jumpie het zelf bepalen toch? In of uit huis!
    Je kunt er voor zorgen dat andere katten niet binnen kunnen komen Door een luik met een chip te plaatsen. Lijkt mij super handig. Het blijven tenslotte ook echte nachtdieren.

    Groetjes van mij Angelien

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s