Dag april, hallo mei 

Goedemorgen mei, wat begin je goed. Een helder blauwe hemel met een zonnetje erbij. Lieve mei, wil je dit voortzetten? Wat zou ik daar nóg blijer van worden! Ik ben al blij, maar met de zon wordt je toch nog een blijer mens.

Mei, ik kijk uit naar het buitenleven, het buitenleven op ons gigantische dakterras. Ik kijk uit naar de zwoele zomeravonden, om onze nieuwe bbq uit te proberen, zittend in onze nieuwse tuinstoelen, echt genieten geblazen in de buitenlucht.

Lieve mei, ga je, je best doen? Dat we weer lekker kunnen wandelen in de zon ipv de regen? Dat ik m’n auto kan laten staan? Ga je proberen dat we iedere dag zo wakker kunnen worden?  Ja?? Ik kijk naar je uit, mei, heb zin in je!

Liefs,

Sjanie

Ps geniet van de eerste zonnige dag van mei 😎

april 2016

2 gedachtes over “Dag april, hallo mei 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s