Vakantie gevoel 

Hebben jullie dat ook? Met deze zomerse temperaturen? Wat kan ik hier intens van genieten. Wij zijn voor de winter verhuisd en hebben een groot dakterras. Hoe groot? Groot, heel groot!

Anyway, de bbq heeft manlief in elkaar gesleuteld en we hebben ons tuinset binnen. Vandaag allerlei klusjes gedaan maar om 1530 uur ben ik lekker op ons ligbed gaan liggen. Ogen dicht, ff wegdommelen, geluid van de natuur en soms de stilte. Steeds meer ga ik het waarderen, de stilte.

De stilte, alleen ik en m’n gedachten, mijn gedachtes die ik dan even stop kan zetten, als ik me concentreer. Nu, genietend van een glaasje chardonnay, staat er een bakplaat in de oven met zoete paprika en courgette. Ik ruik de geur van knoflook, gelukkig maar, want manlief gaat met vrienden naar de Griek. Ik weet dar hij dol is op tzaziki, dus kan m’n lol op, als hij vanavond thuis komt. Dat wordt een kusje op de wang ipv op de mond. 

Dit moment of momenten zoals vanmiddag heb ik in de pocket, geniet er intens van. Ik kom tot rust, want merkte dat ik onrust had, ff momentje voor mijzelf, om op te laden. De batterij is weer halfvol geladen vanmiddag! Met dit weer, gniffel ik een beetje in mijzelf: “beste beslissing ever….om te stoppen met werk!” 

Heb een mooi & zonnig weekend! En vergeet niet je moeder, als die uiteraard nog leeft, gruwelijk te verwennen het weekend. Je hebt er maar één, m’n moeder is de liefste! Love you ❤️

Liefs,

Sjanie 

Sunny Sjanie

2 gedachtes over “Vakantie gevoel 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s