Green Oats

Ik hou van havermout, ik hou van havermout in de ochtend. Ik ben bezig met groente eten in de ochtend. Groente eten in de ochtend denk jij? Ik heb al meerdere recepten gemaakt met groenten in de ochtend en ben geïnspireerd door Green Happiness. Ik heb “50 days off green happiness” gedaan en dit bevalt me zo goed en daardoor eet ik nu vooral plantaardig. Heerlijk, fitter, energieker, huid is mooi en mijn buik wordt platter.

Over tot het recept  “Green Oats!”
Wat heb je nodig?

  • 150 gram spinazie
  • 40 g havervlokken of havermout
  • 200 ML soja melk
  • 1 banaan
  • 50 gram blauwe besjes

Je doet de 150 gram spinazie in de blender en doet hierbij 100 ML sojamelk. Je blendert de spinazie tot een dikke smoothie. Je pakt een steelpannetje en doet hier 100 ML sojamelk in en laat dit koken. Je voegt de havervlokken/havermout toe en blijft deze roeren.

Je snijdt de banaan in dunne plakjes en deze voeg je toe aan je aan de havermout. Flink roeren en daarna van je kookplaat, laat je, je havermout 5 minuten afkoelen. Bovenop je havermout, doet je blauwe besjes. Geloof me, het is een verassend en smakelijk resultaat. Enjoy!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s