Bloemkoolspread

Je ziet het veel meer  “groente spreads” net als vroeger als een boterham met Heinz, maar dan anders en gezonder. Toch weerhoudt me het om het te kopen en ga ik aan de slag met deze makkelijke bloemkoolspread.

150 gram bloemkool
10 gram gedroogde tomaten (zonder olie/azijn)
5 gram edelgistvlokken
Veel komijnzaad
Wat peper en zout

Je kookt de bloemkool en dit doe je in de keukenmachine of je gebruikt een staafmixer. Je voegt hier bij de tomaten, komijnzaad, peper & zout toe en voilá je eigengemaakte bloemkoolspread. Dit kan je op je boterham doen of verras je visite eens. Het is het proberen waard.  Als je het niet vegan wilt maken, kan je uiteraard geraspte kaas gebruiken.

Speltcracker met bloemkoolspread

2 gedachtes over “Bloemkoolspread

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s