“Vergeet me (Sja)-nietje”

Langzaam aan … op mijn gemak, kom ik uit mijn terugval. Wat irritant is dat, want je hebt het niet in de hand. Ik heb er flink over nagedacht en besloten om de komende tijd veel Sjanie tijd te pakken. Het is een periode geweest dat ik mezelf even ben vergeten, óók een periode waar alles goed ging en heb het allemaal met liefde gedaan.

De komende weken en misschien wel maanden, want ik wil er geen tijd aan vastplakken, is het vooral “vergeet me (Sja)-nietje … niet!” Kijken wat er op mijn pad komt, voelen hoe ik mij voel en vooral alles mag en niets moet. Er zijn nog ook nog wel een paar dingen in huis te doen, die pak ik op, ben gisteren weer begonnen met sporten en wandelde alweer. Lekker met mijn hoofd in de buitenlucht.

Ook doe ik mindfulness oefeningen of meditatie oefeningen. Het vergt soms echt even wat concentratie maar het is erg lekker en ik word er rustig van. Mijn ouders komen vanavond weer terug uit Kreta en die gaan manlief en ik samen ophalen. In het kader “vergeet me Sja-nietje niet” ga ik even lekker liggen voordat manlief thuis komt.

Liefs,

Sjanie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s