Dubbel jarig 

Op 03 augustus 1977 ben ik geboren dus dat is vandaag dus is het feest! Toch is  mijn verjaardag, vanaf m’n 30ste, een dag geweest met een randje, kan niet zeggen een zwart randje, dat klinkt zo negatief. Laten we het stellen op grijs, ja een dag met een grijs randje waarin op 03 augustus 2007 ons hele leven op z’n kop stond. Nieuwgierig? Klik hier

Een grijs randje, want tsja op deze dag veranderde mijn leven,maar ook van m’n ouders, familie en vrienden. Ik heb heel lang moeite gehad met deze dag en voor het eerst eigenlijk niet. Ik kan verder, nee ik ben verder. Op deze dag zal ik er altijd bij stilstaan en proberen hier het positieve uit te halen. Kijk waar ik sta, kijk waar ik ben…..had ik waarschijnlijk nooit gehad als ik m’n infarct niet had doorgemaakt.

Veel dingen meegemaakt en waaronder verhuisd naar een super mooi appartement. Wat het allerbelangrijkste is, dat het met mensen om mij heen zijn, goed gaat, qua gezondheid. Ik ben happy, happy in mijn leventje, happy met manlief, happy met onze ouders, zus en vrienden. Happy, gelukkigheid, dat kan je niet kopen, dat is er of dat is er niet. Dat is erg veel waard!!

Vandaag een intiem etentje, manlief heeft speciaal vrij genomen dus we gaan zo ergens ontbijten, euh brunchen. Vanavond happen met onze ouders maar volgend jaar, ga ik het vieren. Dubbel jubileum: 40 jaar & 10 jaar erbij gekregen. Vandaag vier ik het ook, heel klein, maar ik heb er zin in! Vier het leven en nog steeds, niet elke dag, ben ik me daarvan bewust. Genietmomentjes, hoe goed we het hebben, de gezondheid wat goed gaat en dan ook nog jarig vandaag. Gefeliciteerd met mij!!!

Liefs,

Sjanie

2 gedachtes over “Dubbel jarig 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s