Kleine wasjes …

Grote wasjes!! Het toekomstbeeld in onze badkamer is de komende jaren, kleine kleertjes, rompertjes en sokjes. In de badkamer hangen wasrekken, daar hangt het kleine spul. Het hele kleine spul want de rest heeft moeders meegenomen. 

Kleine wasjes ….

Het wordt steeds echter, het komt steeds dichterbij, nu nog met z’n tweetjes maar over 10 weken sowieso met z’n drietjes. Gek idee, maar zoveel zin in! Ik besef me goed dat het een grote verandering is, dat het best wennen wordt maar heb het volste vertrouwen dat het lukt, samen met manlief en wat hulp. 

De weken verstrijken, zo snel, niet alleen met mijn zwanger zijn maar gewoon, het is al weer bijna Kerst. Met Kerst mag ik achterover hangen, mag aanschuiven en stiekem vind ik dat wel erg lekker. Geen voorbereidingen, niet druk om maken en wat ik normaal altijd lastig vind, ga ik genieten. Heb er zin in! 

Liefs, 

Sjanie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s