Nachtje weg 

Morgen gaan manlief en ik een nachtje weg. Niet zoveel bijzonders toch?? Voor ons wel! Het is namelijk het laatste nachtje weg met z’n tweetjes. Nu ik nog aardig mobiel ben, is dit weekend een uitgelezen kans om te gaan. En wat denk je van de kerstmarktjes? Warme chocolademelk? Hapje eten? Gluhwijn … oh nee dat mag ik dan weer net niet. Mag manlief mijn glaasje 😉

Spulletjes liggen klaar en lig nu lekker op bed, beetje voorrusten voor morgen en overmorgen. Ons hotel is in de stad, uitstekend, want de hele dag lopen trekt deze mama in spe niet meer. Uurtje rusten, kan dan prima! 

We hebben een “signaleringplan” moeten invullen voor de gynaecoloog inclusief een bevalplan. Het signaleringplan is om hun een kijkje te geven in ons leven met mijn NAH. Manlief en ik praten erover, dat is fijn. Voor ons is dit óók fijn, zeker voor manlief, die kan actie ondernemen en mij er op wijzen als hij ziet dat het niet lekker gaat. Gewoon preventief, gewoon hoe wij altijd leven, maar dat dit nu een beetje extra aandacht moet hebben omdat ik zwanger ben én dat er over een paar weekjes een mini mensje bij ons is. Dinsdag controle en mogen we weer ff kijken naar ons meisje.

Nieuwe periode, ben erg benieuwd en probeer het allemaal over me heen te laten komen. Je kan het niet sturen, controlfreak Sjanie out, zwangermodus aan en ja ik heb er nog steeds heel veel zin in!! Manlief ook, we zijn zo benieuwd naar haar. Nog eventjes, de laatste loodjes, lol maken met z’n tweetjes, rust pakken, genieten van de bewegingen in mijn buik, de wasjes worden gedaan, kleertjes gestreken in de kast….het wordt steeds echter. 

Fijn weekend iedereen!

Liefs,

Sjanie 

2 gedachtes over “Nachtje weg 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s