3de kerstdag 

De klok, de klok die tikt. De klok die tikt, steeds maar sneller en sneller. We zijn aan het aftellen, het einde van het jaar 2016 en het begin van 2017 is in aantocht. Wat is het jaar weer hard gegaan! Wij, manlief en ik hebben een mooi jaar gehad. Tuurlijk zijn er dingen gebeurd maar onderaan de streep kunnen we zeggen: “2016 kan voor ons de boeken in!”
Hebben jullie leuke kerstdagen gehad? Wij wel en we zijn gruwelijk verwend, óók onze kleine meid die in mijn buik zit. Cool! Manlief was alleen niet zo fit, snotverkouden en ik was ook niet zo fit de afgelopen dagen. Wat meer moe, dat betekend minder weerstand. Vannacht werd ik wakker met keelpijn en oorpijn. Vandaag een rustdag, die had ik al gepland, maar nu extra goed voor ons zorgen. In bed, kopje thee met honing, warme kruik, mandarijntjes….even helemaal niets dan even goed uitrusten. Manlief was ook nog niet fit, wel aan het werk gegaan. Vanavond vroeg onder de veren, hopen dat we snel weer de oude zijn.
Het was een bijzondere kerst en ik heb wel 10 keer tegen manlief gezegd dat het de laatste kerst is met z’n tweetjes. Wat bijzonder, als alles zo loopt zoals het nu loopt. Het voelt fijn, het voelt ons, het voelt wij. Deze week wat losse afspraakjes staan, kijk hoe ik me voel, eerst uitrusten, eerst wij…dan komt de rest wel. 
Liefs, 

Sjanie 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s