Weer of géén weer 

Mmmmm gisteren voelde het voorjaar en vandaag is het weer herfst met heel veel regen. Wat doet het weer met jouw stemming? 

Ik heb een slechte nacht gehad, 8x plassen is er niets bij….ik werd wakker met hoofdpijn en was emotioneel. De komende 1,5 week wordt rete spannend, want onze kleine meid wordt geboren via een keizersnede. Nu komt het besef, het besef wat gaat er allemaal gebeuren, het is een positieve rollercoaster waar ik in zit. Tevens hoop ik ook dat alles goed gaat, met de kleine na de geboorte en daarnaast ook met mijzelf. 

Ik heb veel voor mijn kiezen en kan goed omgaan met pijn, daar ben ik absoluut niet bang voor, die pak ik voor lief. Ik ben ook erg benieuwd hoe de kleine eruit ziet en hoop dat manlief meteen denkt: “deze kleine meid is van mij!” Manlief vindt het ook spannend. 

Het is wel super dat we zo goed begeleid zijn en dat manlief er ook zo bij betrokken is geweest. Met een “normale” bevallig weet je niet hoe het loopt, een keizersnede weet je wat er gaat gebeuren. Aan de andere kant is een keizersnede een langer herstel, maar hé kijk eens wat we er straks voor terug krijgen. 

Vandaag lekker in bed, series kijken en gelukkig vanmiddag geslapen, daarnaast ook nog een wasje gedraaid en lekker lang gedoucht. Ik ga weer terug, naar mijn serie, in mijn cocon 😉

Liefs,
Sjanie 

Bedjes opgemaakt

4 gedachtes over “Weer of géén weer 

  1. Hey lieve schat!
    Geniet nog van je anderhalve week getrappel in je buik! Nog even volhouden en dan gaan jullie, jullie prinsesje ontmoeten! Dat gaat de mooiste bijzonderste ontmoeting van je leven worden! Geniet geniet! Nu nog even in je cocon dalijk van je mooie gezin! 💋💋💋

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s