Weekend vibes 

Zo het is weer vrijdag! Het weekend staat voor de deur…klinkt gek weekend voor iemand die niet werkt, maar toch heb ik een onderscheid tussen de “werkweek” en het “weekend!” Misschien dat ik ook zo in het ritme blijf omdat manlief gewoon een werkweek draait. 

Weekend betekent dat ik de teugels iets mag laten vieren, bijvoorbeeld een glaasje wijn, wat ik nu overigens niet doe omdat ik zwanger ben. Ook eten, mag ik iets meer van mezelf en doordeweeks is het voor mij balansen & de 3 R-en. En soms een keertje doorzakken met vrienden & vriendinnen vind ik soms ook heel gezellig, maar moet ik plannen. Zorgen dat ik de dag daarna en de dag daarvoor niets plan, dan trek ik het. Het gebeurt niet vaak, maar ik heb het nodig. Lachen, gieren, brullen of een dansje wagen en nergens aan denken.

Ik kijk onwijs uit naar onze kleine meid, dat is onze prioriteit maar stiekem ook wel weer een keertje weer een wijntje drinken of wijnen met mijn vriendinnen. Gewoon ff lallen! Maar goed dat zeg ik nu…misschien wil ik straks helemaal niet weg haha. 

We gaan het straks beleven, het moederschap. Het moederschap is straks vol met nieuwe uitdagingen, daar ben ik van overtuigd. We gaan het doen, saampjes, saampjes met manlief. Ik heb hier zoveel vertrouwen in en ben zo benieuwd hoe manlief reageert als ze er is. Bij mij leeft ze, bij mij leeft ze in mijn buik, manlief ziet haar, ziet haar soms bewegen in de buik. Super grappig en we liggen vaak in een deuk met zijn tweetjes en zegt manlief: “zo hee!” Echt lachen! Zal de buik straks wel missen….oké niet de buik maar het leven in mijn buik. 

Ik wens jullie een fijn weekend! 

Liefs,

Sjanie 

Zo trots 😍

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s