De clichés 

Is het cliché? Dat je van te voren denkt: “de foto’s van mijn profiel van whats Up, blijven mijn foto’s.” Niets is minder waar, want iedere dag en soms meerdere keren per dag staat er een nieuwe foto online van Lina. Waarom??? Dat bedenk ik me….omdat ik zo fucking trots ben op ons kleine poppetje! Ons wondertje! Ons pakkertje met liefde die wie iedere dag weer mogen uitpakken. Alhoewel de stink luiers nu beginnen te komen maar dat terzijde.

Clichés….”ik doe het uit gevoel” of “als mijn kind huilt, wil ik het overnemen.” Waar!!! De achtbaan met emoties waar we in zitten en dit zijn gelukkig heel veel positieve emoties. Terugdenken dat het eigenlijk zo goed is gegaan, de zwangerschap, de keizersnede, alles ging voorspoedig. Het is ook zo snel voorbij. Als je midden in je zwangerschap zit, hoor je dat wel van mensen maar het besef komt later. Het besef komt nu een beetje, terwijl Lina in de wieg naast me ligt. 

De dagen vliegen onder onze kont vandaan en manlief gaat maandag weer werken. Dan gaan we het overdag saampjes doen, Lina & ik. Ik zal vast nog wel een beetje hulp nodig hebben want ik mag nog niet alles, maar dat komt goed. Lina doet het goed, mama zorgt goed voor zichzelf waardoor ze ook goed voor manlief zorgt. Het cirkeltje is dan weer rond en nu gewoon in deze modus verder gaan. Zullen best pittige momenten tussen zitten, dat de was even niet gedaan kan worden of dat er nog niet gekookt is als manlief thuis is. 

Lekker belangrijk, denk ik nu, maar zal best een hekel punt worden. Ik de perfectionist, ik die dingen opgeruimd wil hebben, loslaten, prioriteiten stellen en dingen laten liggen. Een wandeling met haar, vind ik veel belangrijker, zeker met dit weer. Knap ik namelijk ook van op en bouw ik weer een beetje conditie op. Heerlijk, vitamine D op ons bolletje en frisse lucht.
De laatste paar dagen even onze momentjes pakken met zijn drieën want ja…de 3 weken vrij zijn ook weer omgevlogen! Is wel goed, vanaf maandag in het normale ritme, heb er zin in maar vind het ook spannend. Komt goed!

Liefs, 

Sjanie 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s