8 weken 

Zondag …. zondag nog even op bed, nog even genieten van de stilte. Alhoewel manlief en Lina zacht aan het knorren zijn. Ze doet het goed, hij ook hoor, maar Lina is een tevreden kind. Ik ben zo blij met haar, ze lacht en is erg vrolijk. Een vriendin van mij zei van de week dat ze net zo’n Pretbek is als haar moeder. Ik vat dit als een groot compliment op. 

Vandaag ga ik baantjes zwemmen, voor het eerst. Het is zoeken, zoeken naar een tijdstip zonder nog even van iemand afhankelijk te zijn. Mijn ouders willen graag oppassen en daar ga straks gretig gebruik van maken zodat ik ook “me time” kan plannen. Zo meteen mijn eerste “me time,” even alleen op pad….ja ben wel een keer boodschappen wezen doen zonder Lina maar ze is 99% bij me geweest de afgelopen weken. 

Het is belangrijk, om op te laden, mijn conditie te gaan verbeteren, naast mijn gezonde eten en wandelen, óók zwemmen om weer in shape te komen. Dit weekend kraamvisite en manlief heeft gisteren nog iemand geholpen met verhuizen. Vanmiddag gaan we samen op pad, met zijn drietjes. Dat is nog niet veel gebeurd! Na de kraamvisite een uurtje naar bed en dan hup quality time met z’n drietjes. 

Ik hecht veel waarde aan, tijd hebben met & voor elkaar. We hebben best in een roes geleefd de afgelopen weken, het is rete snel voorbij gegaan, veel visite gehad en dat loopt nog wel eventjes door….straks gaan we één kraamvisite plannen in een weekend zodat we een dag hebben om iets te doen, ons normale leven weer op te pakken. Slapeloze nachten, ja ook maar ben trots hoe we het doen, hoe we ons gezinnetje draaiende houden.

Mijn eigen kunnen, mijn eigen kunnen met NAH, sta ik toch een beetje versteld van. Ons meisje kost energie maar geeft ook veel energie terug. Tevens rust ik en zal dat blijven doen in de middag, zodat ik oplaad en in balans blijf. We hebben de modus een klein beetje gevonden. Ik zeg het voorzichtig, want ik ben me ervan bewust dat er nog zat momenten komen met de vraag: “hoe dan????” 

Ik geniet, geniet met volle teugen, ons wondertje, ons pakketje met liefde en onze leukste prikkel. Acht weken is ze, wat een genot! Fijne zondag iedereen!

Liefs,

Sjanie 

Onze leukste prikkel

Een gedachte over “8 weken 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s