Kinderwagen maffia 

Ken je het nog? Van vroeger? Dat mensen met kinderen met kinderwagens naar een evenement gaan….zoiets als Koninginnedag. Iets wat we nu tegenwoordig vieren op 27 april en heet Koningsdag. Afijn, de kinderwagens, deze wagens stootte even op je scheenbeen of lekker achter in je kuit. Weet je het nog? Juist….de kinderwagen maffia. Vanuit daar besloten nooit met een kinderwagen naar een evenement te gaan.

Vandaag was het zover. Althans, na veel wikken & wegen toch besloten om even naar Koningsdag te gaan. Hoezo wikken & wegen? Ik was moe..ben moe, maar óók zin om er even uit te gaan, zin om even een biertje te drinken op het plein, zin in even mensen weer te zien, zin om even “niet alleen de moeder van Lina” te zijn, maar gewoon even Jeannette. Jeannette die houdt van een evenement zoals een Koningsdag, houdt van een kouwe kletser, houdt van “even haar zinnen verzetten” en even lallen! 

Mmmm dat lallen niet gedaan hoor, want ik was niet alleen….manlief en Lina waren óók mee. Lallen met manlief genoeg gedaan en ja zal heus nog wel een keertje voorkomen, maar dan slaapt Lina bij opa & oma 😉 het was leuk, even 1,5 uur … oordopjes in, zonnebril bij Lina en manlief droeg Lina in de draagzak. Wat had hij bekijks! Trots! 

Ik ben uiteindelijk blij dat we gegaan zijn, even iets anders … even “mij” zijn, was prima, de duur van Koningsdag. Wat hebben we ook een lekker kind! Thuisgekomen lekker gedoucht met haar, fles erin en ze ging meteen slapen. En wij? Uitgekleed, gedoucht en patat op bed gegeten! En zo doe je dat!! De eerste Koningsdag met je kind op stap. Daaag kinderwagen maffia, hallo draagzak….wat ben je leuk, we gaan je vaker gebruiken. 

Liefs,
Sjanie 

Alleen maar liefde …

4 gedachtes over “Kinderwagen maffia 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s