Geluksmomentje

Jouw geluk gaat verplaatsen, zal voor mezelf spreken. Mijn geluk is verplaatst naar heel veel andere dingen sinds we Lina hebben. De momenten dat ze wakker wordt, deze momenten worden met steeds meer geluid. Gekir & gebabbeld. Babybrabbels hoor ik dan vanuit haar slaapkamer. Het moment dat ik van onze slaapkamer naar haar slaapkamer loop, weet ik wat me te wachten staat….

De wandeling naar haar bedje, dan zie ik 2 schitterende oogjes op mij richten met een brede lach. Dat is er één, een geluksmomentje, dat maakt mijn dag goed, nee, zo start mijn dag. Tot nu toe, start mijn dag zo, door de lach van dit kleine wondertje. 

De dag eindigen we in bad, in een emmer of een tummy tub. Haar ontdeugende lach en haar pretoogjes, zeggen alles of juist even helemaal niets. Niets is dan even belangrijker als haar lach en haar oogjes. En dit óók is een geluksmomentje. Een moment hoe we normaliter de dag afsluiten. De dag begint met een lach en eindigt met een lach. Wat fijn, wat kan ik hiervan genieten.

Ik wil nog één momentje met je delen, deze “proud mommy” is zo aan het genieten van onze vrolijke meid. Het moment van de avondvoeding, het moment dat je haar uit haar ledikantje haalt en dicht tegen je aandrukt. Dan gaat de fles erin die er tegenwoordig in gaat als “pap” letterlijk pap want ze smult van de rijstebloem. Zodra ze de fles opheeft….is dat geluksmomentje er weer. Even alleen op de bank, in stilte. Haar hoofd ligt op mijn schouder, bij mijn oor en hoor haar ademen. Rustig, tevreden….ademen. Dat moment….is intens en ben ik me er zo van bewust dat ik zo blij ben, dat zij er is, dat zij in ons leven is gekomen. Dankbaar! Geluksmoment! 

Liefs, 

Sjanie 

Voetjes

4 gedachtes over “Geluksmomentje

  1. Zo herkenbaar jouw geluksmomenten. Ik heb die ook met Lina als ik haar zie. Als Lina bij ons is, op een foto of filmpje in onze familieapp. Altijd weer die lach van mijn prachtige kleindochter. Ik ben ongelooflijk dankbaar voor dit mooie geschenk!

    Maar ook fijn voor René en jou dat Lina jullie geluk nu compleet heeft gemaakt. Geniet samen!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s