De leukste ….

De leukste is even logeren, de leukste is naar opa & oma, de leukste….wat mis ik je…leukste! Ik was al een paar weken moe, maar goh wie niet in Nederland. Het schijnt echt bij de tijd van het jaar te horen. De overgang van zomer naar herfst. Minder licht, dus minder vitamine D en dat doet een mens altijd goed.

Ik steef er naar om iedere dag naar buiten te gaan, dat lukt me aardig. De vitamine D zit namelijk ook achter de wolken. Het is voor mijzelf goed maar ik wil ook graag dat onze dochter een frisse neus haalt. En ze vindt buiten leuk! Ze heeft ogen te kort in haar legergroene kinderwagen, want net als haar moeder is ze rete-nieuwsgierig. 

Ik begon eindelijk een beetje bij te trekken, had wat meer energie en voelde me weer wat beter. Ineens komt mijn rug om de hoek kijken…ik heb ook chronisch pijn ten gevolge van een Cauda Syndroom. Ik heb altijd pijn, pijn in mijn benen en rug maar daar heb ik mee leren leven. Dit is al sinds 2001. Soms is het erg, waar het aanligt? Geen idee…het is er gewoon. Ik mag in mijn handjes knijpen want het is heel lang niet zo erg geweest. Kon maandag wel even janken van de pijn.

Ik kan voor Lina zorgen, maar even in een andere versnelling, óók even niet samen spelen op het kleed en tillen niet doen als het niet nodig is. Mijn ouders waren toch even de “reddende engels” want Lina heeft daar 2 nachtjes kunnen slapen. Door mijn rug lig ik niet lekker, want van slapen, komt er bar weinig. En dat raakt mijn NAH weer, weinig slaap! Gelukkig vinden mijn ouders het een feestje als ze komt logeren…en ik kan even mijn rust pakken. Gelukkig vannacht een goede ruk gemaakt, mede mogelijk gemaakt door een goede “cocktail” met pijnstillers 😉

Ik heb gisteren middag mijn fiets gepakt, stukje gefietst en lekker de fles kunnen geven bij mijn ouders. Super fijn, dat het kan, dat mijn ouders dit willen & kunnen doen. Deze mama gaat haar kleine vanmiddag lekker ophalen want ja, ik mis “de leukste” in het huis. Mis haar lach, haar pretoogjes en óók mijn medicijn, want van haar, van haar krijg ik ook energie. Positieve energie, haar blije energie … ons kadootje!

Liefs,

Sjanie 

Een gedachte over “De leukste ….

  1. Geef je 10.000 kusjes , hoop dat de pijn snel weer dragelijk is voor je, de allerleukste en liefste is weer gezellig bij je. Liefs je moeder xxxx

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s