Een steentje bijdragen

Er werd mij gevraagd om een artikel te schrijven voor “Verder met hersenletsel.” Ze willen een platform voor ouders met NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel) oprichten.

Heel fijn dat ik hierin iets kan betekenen, ook al ben ik een groentje. Een groentje als moeder met NAH, want onze meid is vandaag precies 11 maanden. Toch kan ik al adviezen meegeven, mijn verhaal schrijven uit mijn eigen ervaring.

Wil jij mijn artikel lezen? klik dan hier. Ik ben blij en ook een beetje trots dat ik gevraagd ben om dit te doen. Om de taboe te doorbreken, kennis laten maken hoe het nou eigenlijk is om met NAH te lezen. Ik, samen, samen met mijn gezin. Mijn prachtige gezin!

Ik leer, ik leer iedere dag. In iedere fase van mijn leven komt NAH weer even om het hoekje kijken, mij dingen leren. Het is soms een harde leerschool, maar gelukkig blijf ik leergierig.

Bedankt voor het vertrouwen Verder met hersenletsel en voor de leuke samenwerking. Dit blijft me goed doen, mensen helpen, motiveren, inspireren en misschien iets te behoeden voor de dingen waar ik tegenaan loop.

Liefs,

Jeannette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s