Koud hè? ;-)

Goedemorgen lieve volgers,

Zijn jullie een beetje bijgekomen van de warmte? Er zijn dingen (vooral huishoudelijk) blijven liggen door ziekte en door de warmte. De strijkplank staat al 3 dagen in de kamer en iedere keer doe ik wat. Dus niet als een razende ridder tekeer gaan, stampend door het huis met een portie moetisme, want alles moet vandaag af.

Nee, ik krijg wat rust, dan maar wat meer rommel in huis wat ik aan de kant kan schuiven. Lina had nog wat inhaaldagen van het kinderdagverblijf en daar maak ik nu gretig gebruik van. Ik geef jullie een gedicht mee, maak er een zo prettige dag voor jezelf van. Je bent de baas van je eigen gedachten en dat kan je dag een stuk makkelijker maken. Fijne dag vandaag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s