De eerste …

Lieve volgers,

Een nieuw jaar, 2020 …. ik wens jullie alle goeds, geluk, liefde maar vooral gezondheid. Maak herinneringen met elkaar, deel liefdevolle momenten, wees eerlijk & duidelijk naar elkaar, geniet van de dierbaren die je nog hebt en vergeet vooral jezelf niet. Als je, jezelf vergeet dan vergeet je uiteindelijk iedereen die je lief hebt.

Leef, lieve volgers op je eigen unieke manier. Een manier waar je misschien niet achterstaat, maar wel de manier waarop jij het beste functioneert.

Bedankt voor het lezen van mijn blogs en ik hoop in 2020 lekker verder te gaan met schrijven. Ik hou d’r van, de herkenning, de erkenning, een tikkeltje troost uitdelen en vooral met veel passie & liefde te blijven schrijven.

Heel veel liefde voor jullie in 2020 💜💜💜

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s