De kleine dingen

Het zijn op dit moment de kleine dingen die het groot maken. FaceTime met m’n ouders, appen met een vriendin, schrijven voor m’n blog maar nog een stuk kleiner…kijk om je heen. De mooie heldere blauwe lucht die schoner is als ooit, de bloemen, alles komt zo mooi uit. Kijkend naar m’n peuter die geconcentreerd haar rollenspel aan het spelen is met de knuffels en ik bedenk iedere dag “wat ben ik blij dat iedereen om mij heen nog gezond is.”

Vijf weken geleden vroeg de Hersenstichting mij om een blog te schrijven dus ik klom in de pen. 😉 Je kan ‘m HIER lezen.

Het gaat nu net wat anders … zoals jullie van de week in m’n blog hebben gelezen. Overprikkeld, kop halfvol met mist en watten maar hé ik heb wel vaker met dit bijltje gehakt. Ik kom eruit en dat zeg ik standvastig met een grote blij op m’n gezicht ❤️

Dit dus ….

2 gedachtes over “De kleine dingen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s