We did it! 💪🏻

De eerste weken school waren leuk, pittig & rommelig. Die laatste 2 gaan we fijn vergeten de komende vakantie, want we gaan chillen en leuke dingen doen.

De speeldates zijn aan op school! Hoe vond ik dat? Spannend! Maar vooral heel leuk. Mijn kind geniet, dus kind blij, mama óók. Ja het is soms pittig, maar dat is waar ik voor ga. Dus dan wijken andere dingen. Het contact met familie & vrienden is nihil, maar daarnaast krijg ik ook weer contacten op het schoolplein.

Hoe ga je ermee om? Met jouw energie? Geen flauw idee. Ik doe maar wat, maar ik weet wel dat daar de focus op ligt. School! En vooral voor mijzelf voor én na school. Ik probeer er zoveel mogelijk te zijn, voor haar. Het kletspraatje bij de thee waar nu al overigens wordt gezegd “mam, ik heb genoeg gekletst” dat blijft. Even je verhaal kwijt, of niet, maar het kan. Ik pak de tijd om daarna lekker ergens te gaan ravotten, te knutselen, lekker buiten te zijn of lekker onder een dekentje op de bank te liggen als ze moe is.

En nu? Nu is het vakantie. Mijn vuurdoop, nee de onze. Ik voel het, ik voel echt vakantie. Lina voelt ‘m ook, al kan ze het niet benoemen. Er staan wat speeldates op de planning, geen dag gepland, want ik wil lekker zien wanneer het kan. Even geen planning, even loslaten want daar gedij ik het beste op. Kijken hoe we ons voelen, waar we zin in hebben, hoe de pet staat.

Ik lig al in bed en bedenk me net dat ik 2 lege eierdozen mee moet geven met school. Nu niet, maandag ook niet, maar pas over 2 weken. Dag (ei)doos, school planning uit, vakantie modus aan 💪🏻

Fijn weekend lieve volgers!

Een gedachte over “We did it! 💪🏻

  1. Dat is echt zo hé, kids blij, mama en papa blij. Was en ís hier eigenlijk nog altijd zo, ook al zijn ze volwassen.
    Geniet van je vakantie!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s