Dag 2021 … hallo 2022

Het jaar 2021 … we mogen ‘m bijna afsluiten. De eindejaarsbloggen vliegen om je oren en hier? Hier heb je er nog eentje!

Of 2021 in de boeken kan? Mwah … ik wil deze blog vooral positief houden en mijn geniet momentjes opsommen:

⁃ 2021 het jaar waar Lina 4 jaar is geworden en naar school ging

⁃ 2021 het jaar waar mama 4 hartinfarcten overleefd

⁃ 2021 het jaar van het continue schakelen omdat er veel onvoorziene situaties kwamen .. I did it 💪🏻

⁃ 2021 het jaar waar de band met m’n ouders nog hechter is geworden.

⁃ 2021 het jaar waar we kabouter paden ontdekten, veel het bos in zijn geweest

⁃ 2021 het jaar van vriendschappen die nog hechter zijn geworden. To the moon and back voor jullie allen 😘

⁃ 2021 het jaar waar grenzen stellen, hoe lastig soms ook, me beter af gaat

⁃ 2021 het jaar waar dochterlief van dansschool is veranderd en heerlijk met haar vriendinnetjes met nog meer plezier er naar toe gaat

⁃ 2021 het jaar waar manlief keihard fysiek nodig was op zijn werk. Voor mij soms bloed, zweet … en ja tranen vloeide soms rijkelijk, maar we hebben het toch gered schat!

⁃ 2021 het jaar van de eerste echte zomervakantie. Wat een geluk met het weer, de leuke buurmeisjes en onze dochter die als een vis in het water was op de camping.

⁃ 2021 het jaar vieren van kerst vieren met de familie wat heel waardevol is geweest

⁃ 2021 het jaar dat mama achteruit gaat, maar om positief te blijven … ze is er nog en we genieten met volle teugen als we met elkaar zijn

⁃ 2021 het jaar van lockdowns, maar ook van quality time met mijn dochter. Knutselen, bakken, filmpjes kijken en repeat 😉

Bijna is ie er …. 2022! Heb je nog goede voornemens? Of doelen? Mijn goede voornemens zijn er niet echt. Ik wil graag doorgaan zoals ik bezig ben. Toch nog een klein aandachtspunt en dat is nóg meer luisteren naar mijn lijf en daarop anticiperen. Soms “vergeet” ik dat, dus meer inchecken in mijn lijf en bedenken hoe het eigenlijk echt gaat met me.

Voor de rest geniet ik wat ik kan, wat ik allemaal wél kan, samen met mijn gezin. Ik incasseer soms en ik neem mijn een extra rust momenten voor lief. Dankbaar voor het gezin wat ik heb, trots hoe we het doen met z’n drietjes. En dat we kunnen genieten van mensen die ons lief hebben en zijn.

Lieve lezertjes, ik hoop dat 2022 jullie veel goeds brengt in gezondheid, in de liefde met en voor je familie of in de vriendschap. Wees dankbaar voor alles wat je hebt, het is allemaal niet vanzelfsprekend. Bedankt voor je “lezend oog” en de lieve reacties. Maak er een mooie avond van en spetterend nieuw begin.

2022 … ik ben er klaar voor! En jij???

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s