Contrast week

De week vol contrasten, dat was het .. deze week. Lieve volgers, ik ben blij, ik ben happy. Deze week 2,5 goede dagen gehad. Dat is veel meer als de afgelopen maanden.

Dus ja … deze dagen, deze momenten waar ik bewust van heb genoten. Wat was het fijn om in het zonnetje mijn eerste wijntje te drinken sinds O&N. Wat was het fijn een stuk te kunnen wandelen, met rustpunten maar I did it. Wat was het fijn om bewust te zijn van mijn energie en deze ook daadwerkelijk te kunnen temperen. Wat was het fijn om gisteren weer helemaal opgemaakt te zijn, want dat kost ook bakken energie, maar wat voelde ik me goed. Wat was het fijn, deze week, ondanks dat ik precies een week geleden mijn dieptepunt heb meegemaakt. Deze week maakt het dubbel en dwars weer goed.

En nu door, op mijn eigen tempo, mijn gaspedaal lichtjes intrappen en op tijd op mijn rem trappen. Mijn rustmomenten blijven pakken en vooral nog veel bij mijn basis zijn. Thuis, zodat het hier goed blijft gaan. Soms een uitstapje en weer terug naar huis, naar mijn basis.

Het geeft me moed, het geeft me hoop en ik besef heel goed dat er nog zat mindere dagen komen in het herstel van mijn long COVID, maar hé deze 2,5 dag heb ik mooi in de pocket. Vallen is prima, maar opstaan is des te belangrijker. Dat opstaan, ik klauter altijd weer uit een dal, dus daarom heb ik vertrouwen dat dit óók goed komt. Geduld, de tijd nemen en mezelf geven en heel goed mijn grenzen blijven bewaken. Ik ga lekker euforisch het zonnige weekend in … 2,5 goede dagen! Heel fijn 💜

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s