Koningsdag 2022

Wat werd ik wakker met ambitieuze plannen!! Ik had een goede, lange nacht gehad en voelde me een stuk beter als de dagen daarvoor. Ik wilde naar de stad, struinen langs de kraampjes, bier drinken en lallen op het plein.

Ho, stop … geen gas op de lolly, maar heel bewust op mijn rem getrapt. In de ochtend tompoezen bij de ouders gebracht en daarna lekker naar huis. De hele dag gechild zodat ik naar de kermis kon met Lina. En het is gelukt, 1,5 uur kermis gewapend met mijn oordopjes. De terugweg liep ik wel te zwalken op mijn benen, maar I did it!

Het was het dubbel en dwars waard. Nu lekker de beentjes omhoog en nagenieten. Keihard nagenieten, want dit is toch wel weer een mijlpaaltje.

2 gedachtes over “Koningsdag 2022

 1. Wat gaaf voor je dat het gelukt is! Sinds kort heb ik noise canceling oordopjes (die dempen echt goed!). Fantastisch! Door de drukte gelopen, keiharde muziek, trillende bassen….en het ging goed! We blijven daar niet tussen staan hoor, dat is teveel van het goede. Maar dat het lukt om de stad in te gaan.. Heeeeeeerlijk! Beetje weer een ‘gewoon’ mens voelen.

  Ik wens je nog veel van deze prachtige dagen!!!

  En blijf schrijven hoor. Ik volg je verhalen met belangstelling, ondanks dat ik geen nah heb, maar wel enorm overprikkeld kan raken. Ik zie veel raakvlakken, hoewel niet zo erg als jij het hebt.

  Veel liefs,

  Herma

  Outlook voor Android downloaden ________________________________

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s