Wie ben ik ?

Lieve lezer,

Super leuk dat je mijn hersenspinsels hebt gevonden. Ik ben er de afgelopen jaren op gewezen dat ik een boek moet gaan schrijven, maar dat is voor mij te langdradig en ik hou het liever bij korte verhaaltjes.

Welkom!!! Mijn naam is Jeannette, inmiddels de 40 gepasseerd en woonachtig in het midden van het land. Mijn leven bestaat uit hobbels, kleine hobbels, maar ook grote. En één daarvan is dat ik een herseninfarct heb doorgemaakt in 2007. Hiervan heb ik Niet Aangeboren Hersenletsel overgehouden. Ben je nieuwsgierig naar mijn persoonlijke NAH verhaal? KLIK HIER

Naast mijn NAH (hersenletsel) ben ik nog veel meer. Ik ben een vrouw, een moeder, een dochter, een schoondochter, een vriendin en mijn passie is schrijven. En zodoende hou ik deze weblog bij. Vooral om mijn verhaal te delen en daarbij zou ik het fantastisch vinden om mensen hiermee positief te inspireren, stimuleren en motiveren.

Welkom op mijn site, kijk lekker rond en een reactie vind ik altijd leuk! Wil jij mijn blog volgen? Dat kan! Aan de rechterzijde kan je, je e-mailadres achterlaten en dan ben je altijd op de hoogte als ik een nieuwe blog schrijf. Lijkt mij leuk? Jij ook? Lekker doen … enne niets moet, alles mag. Is ook mijn motto! Voel je welkom en veel leesplezier!

Liefs,

Jeannette

Keep dreaming