Afspraak met jezelf

Ik ga meer dingen opschrijven …. en niet alleen mijn electronische agenda gebruiken. Ik merk gewoon dat ik, zeker in mijn energieloze dagen, weleens wat vergeet. Het is geen ramp, de wereld vergaat niet, maar toch. 😉

Ik heb, op tip, de Homeplanner gekocht en ben ‘m beetje aan het invullen. Een fijne kalender zonder teveel poespas, duidelijk & overzichtelijk.

En wat ik juist mee wil nemen naar 2019, zijn de afspraken die ik met mezelf maak. Juist deze afspraken omdat ik al snel denk: het komt wel. Dit is dus een kwestie van “op de lange baan schuiven” en van afstel komt uitstel.”

Dus 3 doelen voor 2019 zijn:

▪️ik hou me aan de afspraak met mezelf

◾️ik leg de lat hierin niet te hoog

◼️ik wil meer voor mezelf kiezen

Ah, dat voelt lekker! Lekker de grote egoïst uit gaan hangen…O nee, dat zit niet in mijn aard. Ok, een beetje dan …. leuke uitdaging. Zeker als je me goed kent 😉

Heb jij al moto’s, goals, doelen of nieuwe voornemens voor 2019? Ik ben benieuwd! Laat het je me weten hieronder? ⬇️

Leuk!!

Fijn weekend lieve volgers.

Liefs,

Jeannette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s