Laten we samen

Ik voel heel erg dat we dit samen moeten gaan doen, let goed op elkaar, zorg extra goed voor jezelf zodat je staande blijft. Help elkaar waar je kan, waar je de mogelijkheid hebt en laten we het samen doen. Creëer geen angst, geen paniek en probeer rustig te blijven. Doe wat leuks, verzet je zinnen en hou contact met opa & oma, vrienden en familie. Dit kan via de telefoon, what’s up, FaceTimen of Skypen. Ga naar buiten waar het kan, neem of bestel een boodschap voor iemand mee en hou je aan de regels. Ga niet tegen de adviezen in, blijf thuis met een snotneus zodat je ook geen andere mensen kan aansteken, die tot een risicogroep behoren. Maak het thuis zo gezellig en ontspannen mogelijk. Kijk een leuke film, doe een spelletje, desnoods online als je alleen bent en hou contact met alleenstaanden, de ouderen, maar ook de jongeren. Wees lief, blijf lief en vooral mogen we extra lief zijn voor elkaar in deze tijd ❤️

2 gedachtes over “Laten we samen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s