The crash reel

Manlief en ik zitten tegenover elkaar. Hij is op een vacature gewezen, wat hem wel aanspreekt. De CV heeft een flinke update nodig en dat kan ik via Photoshop. Manlief is van de teksten schrijven dus zo zijn we weer een gouden team. Leuk!!! Fijn!!! Blij!!!

Ik had wat slechter geslapen waardoor ik dan weer overprikkeld ben. Kan het soms niet uitstaan, maar nu naar 2 nachten goed slapen kan ik het weer goed aan. Het verschil is dat ik dingen wel door laat gaan, maar korter en met een langere pauze.Ik heb het ook moeten leren en dan nog zijn mijn karakter en hersenletsel, water & vuur. Accepteren is een heel groot en ruim begrip, maar in mijn begrippen heb ik het geaccepteerd.

Een vriend van mij stuurde dat hij een documentaire heeft gekeken, die ik hem heb aangeraden. Dat was de “the crash reel.”  Ik kreeg een groot compliment van hem, hoe ik er mee omgaan. Tadaaaa … daar zijn de veren weer!! Om in mijn kont te stoppen. De documentaire is een aanrader als je óf nog niet weet wat hersenletsel is óf dat je het kijkt met je familie, vrienden of partner. Het is een indrukwekkende documentaire die gaat over een snowboarder en die valt. Voor de rest zeg ik niets … je kon deze online kijken, maar helaas doet de link het niet meer. Heb je Netflix?? Gewoon eens een keertje kijken op je gemak!

Het is zaterdag, het is grijs, dus ik ben maar aan het bakken geslagen. Bosbessen & honing muffins! Benieuwd naar het recept? klik hier

Een heel fijn en vooral relaxt weekend allemaal!

Liefs,
Sjanie

Een gedachte over “The crash reel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s