It’s a girl … en nachtrust 

Mmmm …. manlief krijg veel te stellen want er komt een vrouw bij. Ja, ja, een meisje, een meid, een klein moppie! Manlief is supertrots en ik ook. Wat een wonder, wat een kado, wat een geschenk. De kleine meid doet het goed, ziet er allemaal goed uit op de echo.

Ik voel me goed, maar “feeling good” is voor mij ook een valkuil. Teveel dingen in de agenda en merk het in de nacht. Ik slaap onrustig, overprikkeld of gewoon te druk. Ook druk in mijn koppie. Ik zei gisteren tegen manlief: “het is best veel!” 

Wat is veel? Bij mij is veel als het én, én is. Nieuwe dingen, een baby komst,  leuk dingen uitzoeken zoals een kinderwagen, babykamer, hoe gaan we het inrichten? Moet het bed op klossen? Wanneer komt de schilder? Best veel, eventjes, begrijp me niet verkeerd want vind het super leuk!! Daarnaast nog heel veel verjaardagen & afspraken gehad, dus ik fluit mezelf weer even terug naar de basis. Even weer een “things to do” lijst maken, zodat het niet dwarrelt door kijk hoofd, dan afstrepen, dat werkt voor mij.

Het weekend lekker niks…..volgende week de schilder en er staan 2 afspraken. Even weer terug, terug naar de basis, niets plannen, bezig zijn wat er komen gaat…en dan weer een beetje goede nachten maken. Belangrijk, belangrijk voor ons, voor het kleine meisje in mijn buik en voor mij. 

Ik ben dolgelukkig, geniet, geniet dat we dit mogen meemaken. Hoe bijzonder? Erg bijzonder! 

Liefs,

Sjanie 

Een gedachte over “It’s a girl … en nachtrust 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s