Salade geitenkaas & appel

I love geitenkaas!! Ik heb het eigenlijk pas een jaartje of 2 echt ontdekt en ik probeer niet zo vaak vlees te eten, dus kies ik vaak voor geitenkaas.  Hier een recept voor een lekkere salade. Het is ook nog een snel recept en gezond.

Wat heb je nodig?
– 50 gram gemengde sla
– 1 appel
– 2 schijfjes geitenkaas (ong. 35 gram)
– balsamico azijn
– 10 gram honing
– zout & peper

Je legt de sla in een diep bord en schilt de appel. De appel snij je in dunne partjes en leg dat over de sla heen. De 2 schijfjes geitenkaas doe je in stukjes over de sla en de appel. Je doet 10 gram honing in een kommetje en daarbij de balsamico azijn. Hoeveel je daarvan wilt hebben, ligt aan jou. Ik vind het lekker en doe er lekker een scheut in. Dan roer je de honing en de azijn tot een gladde dressing en gooi deze over de salade. Zout en peper erover heen en het is klaar! Enjoy!

Salade met geitenkaas & appel

 

Een gedachte over “Salade geitenkaas & appel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s