Pasta met spinazie & zalm

Gisterenavond weer een lekker en energiek maaltje gekookt. Ik ben dol op vis en ook zeker van spinazie. Spinazie geeft mij energie en ik ben dus een vrouwelijke Popey 😉 Dit gerecht is ook zeker makkelijk en snel klaar te maken, dus ik zou zeggen, ga er eens mee aan de slag.

Wat heb je nodig voor 2 personen?
– 100 gram ongekookte volkoren pasta
– 200 gram gerookte zalm
– Grote zak verse spinazie – 400 gram
– 2 rode uien
– 2 teentjes knoflook
– 30 gram crème fraiche
– 10 ml olijfolie
– zout en peper

Je kookt de pasta, zodat deze klaar is. Je snippert de ui en snij de knoflook. De gerookte zalm snij je in grove plakjes. Je doet de olijfolie in de wok en doet er daarna de grove gesnipperde rode ui bij. Even doorbakken en dan voeg je de knoflook toe.  Hierna roerbak je de spinazie erdoorheen en daarna de zalm. Je roert de crème fraiche door de pasta en voilà een lekkere, gezonde en vooral snelle maaltijd. Je zou er nog Parmezaanse kaas overheen kunnen doen. Enjoy!

pasta met spinazie & gerookte zalm

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s